X
Meny
X

Elektronisk nøkkelsystem (eLås)

Elektronisk nøkkelsystem (eLås)

Lås på dørElektronisk dørlås (eLås) er et nøkkelfritt låssystem som installeres på ytterdør hos f.eks. tjenestemottakere i hjemmetjenesten. Formålet er å effektivisere nøkkelhåndtering i tjenesten og bedre sikkerheten ved at nøkler ikke blir borte. BEKEY monteres på innsiden av hoveddøren.

Den har en elektronisk motor som dreier låsen rundt for å åpne døren uten nøkkel – når den får beskjed om det fra mobiltelefonen. Den vanlige nøkkelen kan fortsatt benyttes utenfra.

Careto er norsk leverandør av den danske markedslederen BEKEY’s eLåssystem. I dag benyttes disse i mer enn 20 danske kommuner og har fått en sterk posisjon. Grunnen til at Careto har satset på BEKEY i Norge er den enestående brukervennligheten og den fysiske kvaliteten på selve låsproduktene.

I sin enkleste form består systemet av låsvrideren, som monteres på innsiden av døren, kombinert med en APP på mobiltelefonen som sørger for åpning og låsing av døren. Den varianten er da med tanke på privatkunder med basisbehov. For bestilling og info til privatkunder: www.tryggereliv.no

For profesjonelle brukere, med et større antall boliger i kombinasjon med flere brukere som skal ha tilgang, har BEKet oversiktlig og intuitivt system.
Dette består av:

Netkey m mobil

  • eLåser for enkel montering
  • nettbasert administrasjonssystem (Netkey) hvor man oppretter brukere, gir/avslutter tilganger, lager elektroniske «nøkkelknipper», kalenderfunksjoner for når tilganger skal virke, oversikter og logg/rapportmuligheter
  • app for brukerne som skal kunne åpne/låse definerte e-låser
  • app tilpasset den som skal montere e-låsene

 

En rapport fra pilotprosjekt med e-låser i hjemmebaserte tjenester i Bærum kommune viste gode resultater:

Bekey app

«Prosjektet har vist godt resultat med gevinster i form av både unngåtte kostnader, spart tid og økt kvalitet i tjenesten. Tidsmålinger har vist at elektronisk nøkkelsystem frigjør arbeidstid hos de ansatte i tjenesten sammenlignet med bruk av fysiske nøkler.

De ansatte bruker ikke lenger tid på å få med seg riktige nøkler fra basen eller kjøretid på å hente/utveksle nøkler ved endring av oppdrag»

(Helsedirektoratets Gevinstrapport nr 1 (12/2015)).

 

Slik monteres den: Link til monteringsfilm.
Systemet har høy sikkerhet og er selvsagt brukernavn/passordbeskyttet.

En liten filmsnutt om Bekey: link her.
Link til informasjon hos: Tryggereliv.no

Ønsker du mer informasjon eller et tilbud på BEKEY eLåser sender du en e-post til:
post@careto.no eller ringer 33 11 40 50.